Over mijVan jongs af aan was ik gefascineerd door kleur, ik begreep van mensen om mij heen dat de lucht blauw, de zon geel en de bladeren aan de boom groen waren, (als kind neem je dat aan en accepteer je dat) dit heeft mij in mijn kinderjaren heel erg bezig gehouden, want in mijn fantasie zag het er toch vaak heel anders uit.

Op de ontdekking reis van je leven kom je er achter dat en blad aan de boom ook paars mag zijn en de zon wit en het gras… !! enz , enz.           En zo ontwikkelde er iets in mij dat er dus ander uit zag als anderen het zagen, en ik vond dat niet erg het was  prachtig  het was mijn wereld.          Voor een  kind kan de wereld om je heen er anders uit zien dan wat anderen er van vinden. Later begon ik te begrijpen dat er ook  een onzichtbare wereld in een zichtbare wereld bestond…….. de bijbel werd één van mijn inspiratie bronnen. 

Quote Picaso; ”elk kind is een kunstenaar , het probleem is kunstenaar te blijven als je groot wordt”

Mijn passie is het onzichtbare zichtbaar te maken voor mensen, ze te laten genieten, te laten verwonderen en de kunstenaar in hen tevoorschijn te roepen. Mijn zoektocht is nog niet voorbij, er is nog zoveel moois te ontdekken.

Quote Dick; Waar woorden ophouden, gaan kleuren spreken”